Ben je benieuwd naar de ervaringen en verhalen van oud studenten? In deze blogs lees je alles over hoe studenten met behulp van de minor digital marketing een eigen succesvolle onderneming zijn gestart.

Ervaringen van oud studenten

De minor digital marketing

Tijdens de minor digital marketing staat een eigen website en webshop maken als marketinginstrument centraal.  Tijdens de minor leer je hoe je een professionele website kunt maken in WordPress en leer je werken met Magento. Door deze kennis kan jij na het behalen van de minor digital marketing zelf professioneel een eigen website maken! Dit helpt jou natuurlijk enorm bij het starten van een eigen succesvolle onderneming. Ben je benieuwd naar de verhalen van onze oud studenten en hun succesvolle onderneming?  Je leest er hier alles over!

Succes na de minor digital marketing

Ondernemer-Davey-minor digital marketing

Davey Groothedde: van student naar businessman

Vanaf zijn zeventiende repareerde Davey al iPhones. Wat als een hobby begon, groeide al snel uit tot een serieuze business. Sinds 2013 voert Davey reparaties uit onder de naam FixjeiPhone, waar hij gemiddeld 40 tot 50 uur per week aan besteedt. Tijdens de minor digital marketing leerde hij hoe hij zijn onderneming online tot een groot succes kon maken.

Maarten Hamer eigenaar modelwinkeltrein.nl oudstudent minor digital marketing

Maarten Hamer: een onderneming die gaat als een trein

Maarten Hamer, oud student van de minor digital marketing, was er al vroeg bij met ondernemen. Op de middelbare school zag hij een bijbaantje niet echt zitten, maar iets bijverdienen wel. Dat groeide uit tot iets dat nu ModeltreinWinkel.nl heet en natuurlijk loopt het als een trein.

Marco Koes eigenaar Shaversclub oud student minor digital marketing

Marco's ShaversClub is één van de drie grote scheermerken van Nederland

Marco Koers studeert Ondernemerschap en Retail Management én onderneemt tegelijk. Het begon met een webshop in autoverlichting, groeide door naar meerdere webshops voor dit product en als klap op de vuurpijl richtte hij tijdens de minor digital marketing het merk ShaversClub op. 

Ook succesvol ondernemen?

Ben je geïnspireerd geraakt door de verhalen van onze oud studenten? En ben je klaar voor een minor waar je kan leren hoe je zo’n succesvolle onderneming op digitaal gebied kan starten? Schrijf je dan nu in voor de minor digital marketing!

Think outside the box minor digital marketing
Work laptop minor digital marketing
Laptop op bureau minor digital marketing
Passion led us here minor digital marketing