Studiehandleiding minor digital marketing

Welke weg doorloop je om digital marketing expert te worden?

Ben je benieuwd naar de onderwerpen van de minor?

De minor is opgebouwd uit verschillende modules. Deze modules behandelen allemaal een andere theorie. 

Belangrijkste feitjes op een rij

Ben jij student en op zoek naar een verbredende- of verdiepende minor? En wil jij meer leren over digital marketing? Dan is deze minor geschikt voor jou. Met je propedeuse op zak kan jij deze minor volgen.

De minor hanteert het principte ‘Learn by doing’. Dat betekent dat er veel tijd is gereserveerd voor praktische opdrachten in plaats van theoretische lessen. 

Aantal EC: 30,0

Naast kennis opdoen over internetmarketingtechnieken, ga je je vaardigheden toepassen in de praktijk. je neemt in eerste instantie kennis in je op over het digitale landschap. Vervolgens stel je een internetstrategie op voor een eigen partnerwebsite van bol.com. 

Met de modules binnen de minor leg je een stevige basis voor je kennis. Door excursies, presentaties en lezingen verdiep je je steeds verder in het onderwerp. Het bedenken, bouwen en vermarkten van een webshop en/of website is onderdeel van de minor. Met de inzet van de juiste strategieën leer je om een zo hoog mogelijke conversie voor je webshop te halen.

De minor is beschikbaar om in de periode september en februari te volgen. De taal waarin de minor gevolgd kan worden is Nederlands en Engels. Ga je je inschrijven via deze pagina? Dan schrijf je je in voor de Nederlandse versie.

De locatie waar deze minor gegeven wordt is Deventer en Enschede.

 

Aanmelden voor de minor?

De aanmelding voor deze minor gaat via www.kiesopmaat.nl

Vóór de aanmelding op Kies op Maat dient contact te worden opgenomen met de minor-contactpersoon: Andreas van der Weijde (p.a.vanderweijde@saxion.nl) of Paul Willems (p.h.j.g.willems@saxion.nl) om na te gaan of er plekken vrij zijn.

Hoe meld ik mij aan?
Het inschrijfproces omtrent een Kies op Maat minor bij Saxion verloopt iets anders dan op de website kiesopmaat.nl staat beschreven.

Hoe gaat het in z’n werk?
Stap 1: download de leerovereenkomst van de Kies op Maat website en laat deze tekenen door de examencommissie van je eigen instelling én teken zelf.
Stap 2: ga naar https://sis.saxion.nl/account# en vul je persoonlijke gegevens in
Stap 3: je ontvangt een automatisch gegenereerde email vanuit IAM met daarin een gebruikersnaam en wachtwoord
Stap 4: ga naar https://sis.saxion.nl, log in met de gebruikersnaam en wachtwoord welke je vanuit IAM hebt ontvangen en meld je aan!
Stap 5: hierna zullen wij jouw aanmelding voor de Kies op Maat minor bij Saxion verder in behandeling nemen

Aanmelden voor locatie Deventer

Aanmelden voor locatie Enschede