Studenten aan het woord

Wat onze studenten over de minor digital marketing zeggen

Studenten minor digital marketing

Voordat je aan de minor digital marketing begint is het natuurlijk fijn om te weten wat huidige studenten over de minor digital marketing zeggen. Daarom zijn op deze pagina de studenten aan het woord. Hoe ervaren zij de minor? Wat vinden ze leuk? Wat is er misschien minder leuk. Je leest het allemaal hieronder.. 
Heb je nog een specifieke vraag voor de studenten? Mail dan naar studenten@saxion.nl en we beantwoorden al jouw vragen. 

Myrna Hengeveld | Communicatiestudent
HAN Nijmegen

Eigenschappen: eigenwijs, gedreven en sociaal. 

”Het is hard werken maar dat vind ik over het algemeen geen probleem, hierdoor ben ik straks alleen maar goed voor bereid op het afstuderen en om het werkveld in te gaan. Tijdens de minor leer je in een korte tijd veel verschillende dingen omtrent online marketing. Elke week krijgen je twee praktijk opdrachten en de kennis die je opdoet tijdens deze opdrachten pas je meteen weer toe in de tentamens, de stof sluit dus goed op elkaar aan. Ik ben nog niet eens halverwege de minor en ik heb nu al geleerd hoe ik een eigen website maak met WordPress en ik heb geleerd om met verschillende programma’s van Google te werken. Deze kennis gaat mij zeker verder helpen in de online-marketingwereld! Ik ben benieuwd wat mij tijdens de tweede helft van de minor nog te wachten staat.” 

Student aan het woord Myrna

Wil je nog meer weten? Klik dan op de onderstaande button en  stuur ons een chatbericht via Facebook. 

Joël Sanijo | Student Toegepaste psychologie Saxion Deventer

Eigenschappen: eigenwijs, gedreven en sociaal. 

“De dingen die ik in deze minor heb geleerd, zijn allemaal prachtige dingen die ik in de toekomst kan gebruiken. Elke week leerde ik nieuwe interessante dingen. 

Daarnaast heb ik veel voldoening gekregen door het uitvoeren van de opdrachten, omdat ik weet dat ik nieuwe nuttige dingen heb geleerd. De banden die ik via deze minor heb gecreëerd, koester ik ook. Het is hard werken, maar ik heb erg genoten van het programma.”

Student aan het woord Joël

Wil je nog meer weten? Klik dan op de onderstaande button en stuur ons een chatbericht via Facebook. 

Anouk van der Maeden | Communicatiestudent HAN Nijmegen

”Ik vind het fijn dat er tijdens de minor veel afwisseling is tussen theorie en praktijk. Elke week ben je bezig met nieuwe theorie, van zoekmachineoptimalisatie tot het maken van een perfecte persona voor je website.

Ik ben nu bijna op de helft van de minor digital marketing en heb het gevoel dat ik bijna alles van het vak digital marketing heb geleerd. Over 3 maanden ben ik echt wel klaar voor een toekomst in de marketingwereld!”

Student aan het woord Anouk

Wil je nog meer weten? Klik dan op de onderstaande button en stuur ons een chatbericht via Facebook.

Sanne den Herder | Communicatiestudent
HAN Nijmegen

”Ik ben nu een aantal weken bezig en ik heb het gevoel dat ik al ontzettend veel heb geleerd. Je krijgt niet alleen theorie die je moet leren, maar je gaat het ook meteen toepassen en dat is erg leerzaam.

De lessen die worden vooral online aangeboden, dit zorgt ervoor dat je die kunt volgen wanneer het voor jou het beste uitkomt dus dit geeft veel ruimte. Het vraagt wel iets meer discipline maar het is goed te doen.

Samengevat: Een erg leerzame en leuke minor!”

Student aan het woord Sanne

Wil je nog meer weten? Klik dan op de onderstaande button en stuur ons een chatbericht via Facebook.

Annieke Groen | Student bedrijfskunde Windesheim Zwolle

“Met de minor digital marketing heb ik ontzettend veel geleerd. Ik ben gewend om alleen bezig te zijn rond de tentamenweek. Maar met deze minor ben je elke week druk. Ik houd ervan dat je hier wordt uitgedaagd en de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ik heb nu ervaringen met website bouwen en hoe je dit goed kan laten scoren bij Google. 

Als bedrijf is online presteren erg belangrijk. Daarom is deze minor is zeker een aanrader!”

Student aan het woord Annieke

Wil je nog meer weten? Klik dan op de onderstaande button en stuur ons een chatbericht via Facebook.

Shayla Rhodes | Student International Tourism Management Saxion Deventer

In de loop van 6 maanden heb ik met veel plezier aan deze minor gewerkt. Ik heb persoonlijk het gevoel dat ik in deze periode meer heb geleerd dan tijdens de 3-jarige opleiding die ik heb gevolgd.  Tot slot wil ik nieuwe studenten wel waarschuwen dat ze de hele 6 maanden erg druk zullen zijn, maar ik denk dat het uiteindelijk allemaal de moeite waard is!

Student aan het woord Shayla

Wil je nog meer weten? Klik dan op de onderstaande button en stuur ons een chatbericht via Facebook.

Heb je nog een specifieke vraag voor de studenten? Mail dan naar studenten@saxion.nl en we beantwoorden al jouw vragen. 

Benieuwd wat docenten zeggen?

Op onze pagina ‘Docenten aan het woord’ kan je alvast de docenten van de minor digital marketing leren kennen. Zij vertellen je over wat ze je gaan leren, de manier van lesgeven,  hun ervaringen met digital marketing, hun favoriete online tools  en natuurlijk over hun zelf als docent!