Social media

Social media expert worden

Als je stappen wil maken in het vakgebied social mediamanagement dan is deze minor een uitstekende keuze voor jou! Tijdens de minor ga je aan de slag met het design van jouw website en daar hoort natuurlijk ook social media bij. Je gaat verschillende social mediakanalen gebruiken om jouw website te promoten en jouw klanten te bereiken. Het onderzoeken en analyseren van online klantbehoeften staat centraal. op basis van deze gegevens ga je de leren om de best mogelijke content te creëren voor jouw doelgroep. Ook ga jij uitgebreide kennis op doen over social mediatrends en social mediamanagement.

Het programma

Wat leer je tijdens de minor digital marketing over social media? Welke programma’s ga je gebruiken?

Obi4Wan

Obi4wan biedt oplossingen en services voor klantbinding, slimme chatbots en actiegerichte inzichten uit online data. Voor een succesvolle inzet van social media en klantcontact is Obi4Wan een fijne tool om te achterhalen op welke platformen jouw doelgroep actief is.

Betaalde advertenties & campagnes

Leer op de social mediakanalen, zoals Facebook en Instagram hoe je succesvol een betaalde campagne kan starten en hoe dit daadwerkelijk kan leiden tot meer verkeer naar jouw eigen website!

Google Ads

Google ads is een advertentieprogramma van Google. Het biedt je de mogelijkheid om te adverteren om de door jou gekozen zoekwoorden bovenaan in Google te krijgen. De advertenties worden zo ook in Google getoond wanneer een bezoeker zoekt op die specifieke zoektermen. Hoe krijg je jouw website zo hoog mogelijk in Google? Je zult worden begeleid door goede docenten om het maximale te halen uit jouw website!

Coosto

Coosto is ook een programma die oplossingen biedt voor social media management. Je kunt met deze tool inzichten verkrijgen van jouw real-time acties op jouw website. Je krijgt direct antwoord op de vragen die vaak voorkomen wanneer je social media berichten post zoals:

  • Wie zijn je bezoekers
  • Hoe komen ze op jouw website/kanaal
  • Wanneer komen ze op jouw website/kanaal
  • Waarom komen ze op jouw website/kanaal
  • Hoe komen ze op jouw website/kanaal

Schrijf je nu in!

Wil jij ook jezelf kunnen benoemen tot Junior Digital Marketeer na de minor en expert worden in social media? Schrijf je dan nu in vóór 29 mei 2020. Voor deze minor geldt: Vol is vol.

Aanmelden voor locatie Deventer

Aanmelden voor locatie Enschede